Gaur txokolatezko magdalenak batzuk egin ditugu. Magdalenak egiteko 45 minutu behar dira.
Magdalena egiteko osagaiak:
-Yogur bat
-azukre baso 1
-Cacao baso bat
-Olio baso 1
-3 arrautz
- 3 baso irin
-Legamia
-Vainilla pixka bat
- Apaintzeko txokolateak
Tresnak:
-Coilara
-Moldeak
- Ontzi handi bat
-Eskuila
Prestaera:
Lehenengo yogurra bol-era sartzen dugu. Geroago azukrea botatzen dugu eta nahasten dugu.
Nahastea eta gero baso bat cacao botatzen dugu bolera.
Banan banan oiloa eta Arrautzak botatzen ditugu. Ondo nahastuak daudenean 3 baso irin botatzen ditugu legamiarekin; lan hori egiteko, kolador bat erabiltzen da, hirina finago bolean sartzeko. Modu horretan aize gehiago hartzen du orea eta espnjosoago aterako da bizkotxoa. Eta hobeto usaintzeko bainilla pixka bat jartzen diogu.
Eskuila batekin moldesk olioz igurtzen ditugu orea ez itsasteko. Moldeen erdiraino orea botatzen dugu eta nahi baduzue apaintzeko txokolate izpi batzuk jar dezakezu.
Molde guztiak betetzen bukatzerakoan "bandeja" labean sartzen dugu.
15 minutu eta gero...
Bukatzeko magdalenak labetetik ateretzen ditugu eta plater batean kokatzen ditugu hozteko 20 minututan.
Agur eta on egin!!
Magdalenak egiteko osagaiak
Vainilla coilarada
Irina
Olioa igurtzen
Magdalenak apaintzen
Magdalenak labean sartzen
Magdalenak bukatutak!!